Kodi video files never start playing at beginning of file

Moderators: odroid, mdrjr

Kodi video files never start playing at beginning of file

Unread postby Maarten682 » Mon Mar 20, 2017 9:36 pm

On my old C1 all videos i start on kodi begin at roughly 5-15 seconds into the video. I have to rewind a couple ticks (rewinding the video to under 00:00 time) to see the beginning every single time and this is finally getting too annoying for me (read; for the wife who is in charge of the remote control) so i need to get it fixed.

Bought a new C1+ hoping that would fix something but the problems persist on this new C1+ just the same. Happens under both openelec and libreelec jarvis and krypton.

Files are on a network samba share (Odroid XU4 with a WD passport drive connected via USB3)
TV is an old LG tv that was giving me lots of cec errors, disabling cec in kodi doesn't change anything (but does obviously remove the errors)

On my old raspberry pi everything worked just fine.

I've searched the issue a fair bit but have been woefully unable to find a solution.
Maarten682
 
Posts: 12
Joined: Fri Jul 15, 2016 1:01 am
languages_spoken: english
ODROIDs: c1

Re: Kodi video files never start playing at beginning of fil

Unread postby odroid » Tue Mar 21, 2017 1:23 am

Which version of OS image and Kodi do you use?
User avatar
odroid
Site Admin
 
Posts: 21847
Joined: Fri Feb 22, 2013 11:14 pm
languages_spoken: English
ODROIDs: ODROID

Re: Kodi video files never start playing at beginning of fil

Unread postby Maarten682 » Fri Mar 24, 2017 12:37 am

Right now im running LibreELEC 8.0.0 (WRXTASY) and Kodi 17.1-RC2 but i can reproduce this issue by installing literally any OS and any recent Kodi (gotham/jarvis/krypton, havent tried older). I now really think the problem is my tv combined with the C1's tho, when i bump up 'delay after refresh change' in kodi to about 4 seconds combined with disabling cec the problem seems to have gone mostly. Are there any know issues for old LG televisions? Strange that it doesnt happen with raspberry pi's....
Maarten682
 
Posts: 12
Joined: Fri Jul 15, 2016 1:01 am
languages_spoken: english
ODROIDs: c1

Re: Kodi video files never start playing at beginning of fil

Unread postby odroid » Fri Mar 24, 2017 12:40 am

Post your question on this LibreELEC sub-forum to get a better support.
viewforum.php?f=111
A link of sample videos and detail hardware configuration will be helpful tool.
User avatar
odroid
Site Admin
 
Posts: 21847
Joined: Fri Feb 22, 2013 11:14 pm
languages_spoken: English
ODROIDs: ODROID


Return to General Chat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest